Sélectionner une page

Anders har skrivit för Datormagazin sedan 1988. När tidningen lades ned blev det i stället High Score och därefter PC Hemma. Så småningom tillkom tidningen PC+, som efter några år slogs ihop med PC Extra och blev Datormagazin igen – cirkeln sluten. Anders är på flera sätt tidningens äldsta medarbetare och har försörjt sig på heltid som frilansare i över 20 år. Från och med 2019 arbetar han dock bara halvtid – andra halvan tillbringar han som pensionär och trivs med det. Rensa bort skräp, spara utrymme och få din dator att prestera som när den var ny. Klicka på Sök automatiskt efter uppdaterade drivrutiner på nästa skärm.

Tyvärr är det så att många tillverkare anser det inte lönt att skriva nya drivrutiner till äldre tillbehör, när nytt operativ kommer. Köpte en superbra scanner i slutet av 1990-talet. En UMAX ASTRA 1200S. Men iom någon Windows uppdatering så slutade tillverkaren att producera uppdateringar och scannern slutade att fungera. Jag vet inte men kanske meddelandet betyder att du behöver installera en senare version särskild gjord för Windows 8 efter att du har installerat Windows 8. BioAgent analys och till vilka det finns nya drivrutiner att hämta. Analysen påstår att ny uppdatering finns att hämta istället för Bios version R112OY6.

kommer Windows 8-drivrutiner att fungera på 8.1

Du kan även från den vyn öppna Loggboken och se lite mer information om vad som hänt med just den enheten. Ja, det fortsätter komma uppdateringar för Windows 8 men upplevelsen blir haltande om du ska tvingas stanna på Windows 8. Vanligtvis fungerar drivrutiner för Windows 8 även för Windows 8.1 och brukar behållas i en uppgradering W8 till W8.1 men kontakta först HP för att se om de har en lösning. Annars tar vi det vidare här och försöker få till det med en drivrutin för ditt nätverkskort i Windows 8.1. Den har dykt upp som en vanlig extern hdd hela tiden, det var därför jag reagerade.

Installera Sömlöst Drivrutiner Från Mer Än 1 300 Större Märken

Aktuell drivrutin för dongel (säkerhetsnyckel) för BERNINA broderisoftware och Windows® XP / Windows Vista™ / Windows® 7 / Windows® 8 /Windows® 8.1 operativsystem. Dom tycker det är bättre att då släppa några nya maskiner istället. För mig är det helt självklart att jag fortfarande om möjligt vill kunna använda scannern jag har – ja, annars hade jag inte frågat här. Funderar också på om det är värt mödan att försöka få igång en gammal skanner mot det senaste operativ som finns. I Enheter och skrivare står « Ingen drivrutin har installerats för SNAPSCAN 1212U. » Tanka ner den drivrutinen du tror är https://driversol.com/sv den rätta och innan du installerar den så tanka upp den till någon virus scan online och kolla så att den är virusfri. Det är filerna jag är misstänksam mot och befarar att de istället för att innehålla det jag behöver, orsakar elände i datorn.

Visa Hela Listan

Alla seniorer som har frågor eller önskar särskild hjälp med felsökning eller undervisning kan få det via Kanel Digital (Zoom-möten) eller genom tidsbokad support (som endast är för medlemmar). I dag har man bara Windows 10 att välja på i stället.

Du kan även läsa manualen till höger på sidan. Undersök om din dator kan boota upp från ett USB minne. När datorn startar upp, tryck F12 eller DEL-tangenten beroende på dator för att komma in i BIOS. Leta upp var man ställer in vilken bootsekvens och vilka enheter datorn skall starta upp på. Kryssa i USB och se till att alternativet ligger före hårddisken HDD. Min Dell Precision M4400 började bli lite seg och hårddisken började ”ticka”. Ringde Dell och de skickade mig en ersättningsdisk.